Postman configuraties en environments.

In de bijlagen zitten configuraties en environments voor Postman voor Chrome. Bijna alle mogelijke API calls zijn opgenomen in deze configuratie.

Installatie

Download en installeer Postman in Chrome. In de collections tab kan het bestand "alley-oop.postman_collection....json" geimporteerd worden. Rechtsboven in Postman kunnen de benodigde 'environments' via 'manage environments' geimporteerd worden. In deze environments dient u zelf uw ApiKey bij te werken.

De key "AUTH" moet worden bijgewerkt met de authenticatie header. Deze kan het beste worden gegeneerd met behulp van Postman. Op een nieuw GET tab en ga naar de tab 'Authorization'. Kies type 'basic auth' en vul username en password in. Vervolgens klikt op op 'update request'. Hierna is er in de tab 'headers' een header bijgekomen genaamd 'Authorization'. Kopieer de waarde volledig en plak dit in de postman environment.

Er is een productie en staging environment. De staging omgeving is bedoeld om op te testen.