Release notes 6.1

13554 - Controle op uniciteit begin- en einddatum kunnen uitschakelen per proces

Het is niet logisch om een adhoc proces aan te maken en dan de controle te krijgen of het proces al aangemaakt is op dezelfde begin- en einddatum. Dus bij processen in Alley-Oop die als adhoc zijn aangemerkt mogen dezelfde begin en einddatum hebben.

13553 - Naam aan een proces kunnen geven

Er kan een naam aan een 'ad-hoc' proces worden meegegeven in API. Per aangeboden proces in Alley-Oop is aangegeven of het proces een 'ad-hoc' proces is. Dit is tevens terug te vinden in de nieuwe properties die proces instances teruggeeft.

Extra properties:

"isAdHoc": true,
"customProcessDescription": "Naam van mijn proces"

In de POST call van process instances kan er nu een header 'X-customDescription' meegegeven worden. Deze tekst komt weer terug in de property 'customProcessDescription' (zie hierboven).

Meer informatie is over proces instances kan hier worden geraadpleegd.

13555 - AlleyOop: Due date op een taak kunnen invullen

De due date van een taak kan nu worden aangepast. Hierdoor is er een nieuwe API call bijgekomen en dat is hier beschreven.

Vanwege deze ontwikkeling is de tasks claim call uitgebreid. Deze call kan nu ook directer op de url aangestuurd worden (met path parameters). Dit is hier beschreven.

In de GET tasks call komt er nu een extra entry 'dueDate' terug. Dit is verder in de GET tasks API call beschreven.