Task (claim / unclaim)

Hier mee kan een task worden geclaimd of ge-unclaimd. Claimen houdt in dat er een naam wordt toegevoegd aan een taak, waardoor duidelijk is dat deze persoon de taak aan het uitvoeren is. Persoonsgegevens zijn vrije tekst en niet gekoppeld aan gebruikertabellen in Alley-Oop. Er kan ook een comment worden meegegeven.

ACTIE URL: <endpoint_url>/task/{taskId}/update/claim

Bij het gebruik van deze url mogen de headers X-action en X-taskId achterwege geladen worden. Op de plek van {taskId} wordt de taskId meegegeven.

Mogelijke HTTP methodes: PUT

PUT

Parameter name

Value

Verplicht

X-action

claim-task

JA (indien url alleen endpoint is)

X-apiKey

71C41004-6E3E-11E4-8C1A-F7BB2492C704

JA

X-taskId

Id van de taak zo als verkregen via GET tasks

JA (indien url alleen endpoint is)

X-claimedBy

Naam van de genen die de taak ‘claimed’  indien er “null” word mee gegeven is er geen claim meer op de taak

JA

X-claimedByReferId

Een nummer of personeelsnummer om de groep of persoon te herkennen.

NEE

X-claimedByEmail

E-mail adres van de persoon of groep die de taak 'claimed'.

NEE

X-comment

Extra informatie

Response

De taak in JSON formaat (zie task GET)