Process-definitions

Hiermee kunnen de beschikbare procesdefinities worden opgehaald. Een procesdefinitie wordt gebruikt om een procesinstantie op te starten voor een cliënt. Het is zo gezegd de blauwdruk van het proces. Let op: deze lijst kan verschillen per kantoor.

Mogelijke HTTP methods: GET

GET

Header

Value

X-action

process-definitions

X-apiKey

71C41004-6E3E-11E4-8C1A-F7BB2492C704

Response

[
  {
    "key": "SAMENSTELLEN_09",
    "name": "Samenstellen jaarrekening",
    "version": 1,
    "deploymentId": "307501",
"isAdHoc": false, "phaseInfo": [ { "phaseNumber": "9", "name": "Fase 9", "description": "Exit fase, einde workflow" }, { "phaseNumber": "8", "name": "Fase 8", "description": "Jaarrekening definitief" },
.....

Property name

Value

Type

Key

De key van het proces, deze kan worden gebruikt om een proces te starten

String

Name

De naam van het proces

String

Version

Versie van het proces

Integer

isAdHoc
Geeft aan of het proces aangemerkt is als een adhoc proces  Boolean