Toegang: authenticatie & API keys

Authenticatie

De API is in principe publiekelijk toegankelijk. Alley-Oop geeft echter een gebruikersnaam en wachtwoord uit per aangesloten applicatie. Om toegang te verkrijgen tot de API neemt u contact op met Alley-Oop via onze website www.alley-oop.eu.

API key

Elk aangesloten kantoor kan per applicatie een API key genereren. Daarmee geeft het kantoor aan een de applicatie toegang tot zijn data in Alley-Oop. Alleen een combinatie van Authenticatie en API Key geeft toegang tot de gewenste data. Indien een pakket geen API Key heeft zal er dus geen data opgehaald kunnen worden.